• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
Amit tudni akarsz a beépített tolóajtós gardróbszekrény készítéséről
 

Kedves “egy” Olvasó!

ez a hajó elúszottAmikor erre az oldalra tévedsz szerintem találsz elég tanácsot ingyen! Az, hogy jelenleg nem adom a kezedbe azt, amit más pénzért végez, annak csupán egy oka van! A bejegyzett poszt több éves. Változott az anyagok beszerezhetősége, amire a tartalom épült. Ha az elszórt pénzed után pislognál, hogy az a “Bunkó blogos” – aki a tanácsot adta – jól átvert, kinek írnád a levelet?

Egy dolgot vonj le konzekvenciának: kérni, azt tanulj meg!
Szerencsére aki ismer az tudja, hogy segítségem ÖN – ZET – LEN! (különben ez a Blog sem lenne itt, aminek azért van anyagi kiadása, bevétele viszont “nulla”) Külön köszönöm, hogy leírtad mi az amit utálsz-e szakmában! (a kérdés sem véletlen) Tudod, nem ez a szakma része!

Nézd! A betűharcnak semmi értelme! Ha, segítségre van szükséged, azt ne úgy próbáld elérni, hogy névtelenül lebunkózol, hiszen nem ismersz! Az, hogy hány olvasót veszítek ezen százat vagy kétszázat, – hidd el –  az ezredik problémám, emiatt kicsit se aggódj!
Végezetül, ha igazán bunkó lennék, hisztiznék egy ingyen letölthető cucc hiánya miatt!


bunko_vagyok← Az előzményt, a bal oldali képen tudod meglesni!

Illetve van egy ilyen kérdés az oldalon lentebb:
Mi az amit utálsz a bútorgyártás területén?

Íme ezt az kedves levelet kaptam válaszul:

“Amikor a bunkó blogos nem engedi, hogy letölthető legyen a tartalma az érdeklődő emberek százai számára, és ilyeneket ír az utólag kérdezősködőknek, hogy “ez a hajó elúszott”… Na ez irritáló. Itt veszthettél vagy 100-200 olvasót… 🙂 (Tolóajtós szekrény készítése)”

További szép napot kívánok! 😀

Ami még mindig ösztönöz:

Amiért működik a Blog Amiért működik a Blog

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Belépés
Belépés
Korábbi bejegyzések
Top letöltések
Top letöltések